Junior tuxedo super blând și iubitor

NumeMaurice Valentine, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983 mesaj pe WhatsApp
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteMAURICE VALENTINE (9 luni) 😻

Maurice este un junior tuxedo super blând și iubitor. El a fost găsit alergând în panică pe o stradă intens circulată de mașini în zona unde a fost abandonat cu două luni mai devreme într-un decembrie friguros. Gerul care a urmat l-a petrecut dormind în subsolul unui bloc, până când persoana care îl hrănea s-a mutat în altă locație și a pierdut și accesul subsolului. Apoi, am înțeles că îl mai lăsau locatarii altui bloc să intre în scară de frig dar nicio ușă de apartament nu s-a deschis pentru el.

Când am mers în zonă să-l căutăm, efectiv ne-a întâmpinat alergând în direcția noastră, confuz și panicat. Era atât de înfometat, încât mânca frunze uscate. Pisicile crescute în casă nu au același instinct de supraviețuire ca cel al pisicilor comunitare și intră în disperare când sunt abandonate.

Odată salvat, Maurice a lăsat trecutul urât în spate și se bucură intens de confortul indoor. Acum este un iubăreț și jucăuș și mai ales recunoscător. Este un ghem de energie. Adoră interacțiunea cu omul, caută afecțiunea și mângâierile și chiar dă și pupici. De data aceasta dorește să își găsească o familie pe viață care să-l iubească necondiționat și fără termen de expirare.

Maurice a fost castrat, deparazitat extern și intern și a primit primul vaccin. Ne dorim să fie adoptat de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde va fi considerat un membru indispensabil al familiei.
Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Maurice Valentine sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983 mesaj pe WhatsApp


Formular de adopție