Jack

NumeJack, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Numele meu este Jack, am 3 luni și am fost abandonat.
O sa va spun pe scurt povestea mea. M-am născut pe strada unde am fost crescut de mama mea pana la o luna, împreună cu ceilalți frățiori ai mei. Într-o zi, au venit câțiva oameni care ne-au luat din locusorul nostru, ne-au hrănit, ne-au spălat și ne-au primit în casele lor. Ceilalți frățiori ai mei au rămas cu stăpânii lor, dar eu am fost abandonat în urma cu 2 zile în locul unde m-am născut. Acum ca am crescut, mama mea nu ma mai recunoaște și ma bate. Fiind crescut în casa unor oameni, acum nu știu sa ma mai apar pe străzi și ma arunc pe lângă rotile masinilor aflate în mișcare. Sunt norocos ca m-au văzut șoferii și nu m-au călcat.
Pe data de 4 sept 2020 a plouat atât de rău afara, a fulgerat și a tunat iar eu nu am avut unde sa ma ascund, am stat în ud și speriat. Azi m-a luat cineva în casa, m-a spălat, m-a deparazitat, m-a hrănit și acum aștept ca cineva sa ma dorească și sa ma ia acasă. Promit ca o sa torc tare de tot de fiecare data când voi fi mângâiat!

Adresa de email:
Telefon: 0769285014Completează mai jos formularul de adopție pentru Jack sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0769285014


Formular de adopție