Între iluzie și deziluzie

NumeXena + Totolina, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EtichetePt scurt timp, au cunoscut fericirea… Erau niște copii care credeau ca nimic nu le va perturba aceasta stare de spirit. Însă, pt ele totul s-a schimbat la doar 4 săptămâni de viata, cand mama a dispărut (au fost născute într-un adăpost de caini) . Tot ceea ce au simțit pana în acel moment (sentimentul de a avea pe cineva alături, de a fi îngrijit, ocrotit și iubi) s-a transformat în iluzie.
Deziluzia nu a întârziat nici ea sa apară, o dată cu cușca metalica, gratiile și spațiul limitat.
Sunt aproape 3 luni de când ele sunt nevoite sa își petreacă fiecare zi, asteptand și sperand ca vor mai regăsi acel sentiment plăcut, din trecut..

In aparenta diferite – una este bej tigrat, introvertita, timidă și reticenta + mai maricica/ rotunjoara (Xena) ~ cealaltă este gri tigrat, extrovertita, dezinvolta și curajoasa + mai micuta/slăbuța (Totolina), în esenta, amândouă poarta în suflet imperioasa nevoie de apartenenta. Totodată, ambele sunt peste masura de lipicioase si afectuoase.

Pt Totolina & Xena – separat, dar de preferat împreună, nr contact: 073 44 33 201

Bucuresti ~Balcon închisCompletează mai jos formularul de adopție pentru Xena + Totolina sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție