Indy își caută o familie iubitoare

NumeIndy, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Howdy, my name is Indy (as in Indiana Jones, because I was and I am an independent, relentless explorer and loving cat). Am aproximativ 1,5 – 2 anișori, dar sunt mai pitic de fel și nu mai cresc, așa că o să arăt mereu ca un tânăr motan de maxim un an! Dar o să îl las pe Andrei să vă spună câte ceva despre mine, el a dat banii și m-a făcut bine, fiindcă aveam tot felul de probleme.

Pe Indy (ex-Marinică) l-am luat din afara Bucureștiului și l-am dus direct la cabinetul veterinat Vel-Vet, la doamna doctor Cristina Chițu, unde a stat internat ceva timp, timp în care a fost tratat pentru toate afecțiunile – paraziți intestinali, șchiopăta rău de lăbuța stânga-față din cauza unei entorse, avea conjuctivită, râie auriculară și cam atât. Râia auriculară este vindecată, după un tratament local de peste o lună, acum totul este OK. L-am sterilizat, este vaccinat cu vaccinurile anuale, a făcut pe 5 iunie și rapelul, are carnet de sănătate și este pregătit să-și cunoască viitoarea familie adoptivă, care trebuie să fie cel puțin la fel de minunată și de cool ca și acest motănel unic.

Pe scurt, este cel mai prietenos motan pe care l-am văzut vreodată, nu mușcă, nu zgârie, nici măcar nu a schițat vreun gest când i-au făcut atâtea injecții, nimic. Este un motoraș diesel care toarce instant, lipicios și iubitor cum n-am mai întâlnit (am doi motani, unul foarte iubitor, dar Indy întrece orice imaginație), face la litieră, incredibil de jucăuș (pe parcursul tratamentului, a avut un șoricel de la mine, cu care se juca singur), are un mieunat foarte încet, nici măcar nu vă va deranja cu miorlăitul, iar când am încercat să-l introduc motanilor mei, nu a schițat niciun gest de agresivitate, nici măcar nu s-a aricit, de sâsâit, nici vorbă! Deci, va fi un tovarăș de zi cu zi minunat. Datorită taliei mici și a comportamentului de pui, nu i-am dat mai mult de 10 – 12 luni, nici așa nu cred că a are mai mult de 2 anișori, cum spunea fostul proprietar. Zilele astea, jucăria preferată este un dop de plastic de la o sticlă de apă minerală. Nu am văzut pisoi să se joace o oră și jumătate cu un dop, cum o face Indy!

Este incredibil de sociabil, super prietenos cu ceilalți pisoi, cu oamenii nici nu mai încape îndoială, super jucăuș, dacă îi dai o mingiuță, se joacă singur fără oprire. Din păcate, am doi motani mai mari (peste 5 ani fiecare), unul l-a acceptat din start, celălalt nu, este gelos, iar Indy îl zgândăre mereu să se joace. Și de aici a început un război total între motanii mei cei bătrâni, fiindcă cel care l-a acceptat pe Indy îl bubuie acum rău pe cel care nu-l suportă pe motănel, deci trebuie să rezolv cumva situația, poate îi găsim o familie iubitoare.

Condiții obligatorii: să locuiască în București, exclusiv la bloc, etajele 1 – 3, să mai fi avut pisici, să aibă o situație materială bună, ca să-și permită să-l ducă la veterinar oricând e nevoie ori la controalele periodice, vaccinări și altele, să-și permită să-i ofere hrană de calitate (crochete Royal Canin Sterilizat sau Club 4 Paws Sterilised și pliculețe la fel, iar din când în când, câte un plic de Schesir). Indy are rău de mașină, așa că e bine să aveți un vet lângă casă. Bineînțeles, a făcut la litieră de cum l-am luat de la baltă.

Long story short, este un motănel fenomenal, eu nu găsesc suficiente cuvinte de laudă pentru el, este prietenos instant cu orice om, un veritabil dieselaș torcăcios și un maestru cofetar care frământă cele mai faine prăjiturele. Evident că îmi rezerv dreptul de a selecta extrem de riguros persoanele care ar dori să-l adopte și vă avertizez că sunt foarte pretențios, fiindcă vreau ca Indy să-și găsească o familie care să îl merite, altfel nu îl dau.

BONUS la adopție: 8,5 kg de hrană uscată (crochete) Club 4 Paws Sterilized sau 3,5 kg de Royal Canin Sterilized!

București – exclus curte – balcon închisCompletează mai jos formularul de adopție pentru Indy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722 351 597


Formular de adopție