Griutul isi cauta OMUL lui

NumeGriutul, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

salut. eu sunt Griuțul. eram un motănel jucăuș și fericit, îi aveam alături pe mama mea (Urâțica mamă) și pe sora mea (Urâțica mică) și două mame adoptive, cumva, care ne hrăneau și care i alungau pe oamenii răi de la bloc care ne băteau, aruncau mâncarea etc.

dar sora mea s a îmbolnăvit. câteva zile mamele adoptive au încercat s o prindă, dar ea era mai temătoare (a și mâncat mai multă bătaie de la omul de serviciu ca mine) și nu s a lăsat prinsă. eu am stat și am încălzit o mereu, dar m am îmbolnăvit și eu de la ea. pe mine m au păcălit și m au prins. și am mieunat și plâns până am rămas fără voce, m au dus la vet, am deja o săptămână de când zi de zi primesc injecții și perfuzii. sora mea nu a mai apărut de câteva zile și sper doar că nu suferă, că a plecat într o lume mai bună, cu multe plicuri și pisici cu care să se joace și fără oameni răi și bătaie. eu mă simt mai bine, nu mai fac de mâine perfuzii, dar mai iau tratament să mă fac bine bine.

când nu sunt la vet, stau cuminte în uscătorie și aștept mamele adoptive să mi aducă mâncare și să mi dea și mie un pic de iubire. sunt torcăcios și jucăuș și tare mi aș dori, după atâta suferință, să am un OM al meu. promit să fiu cuminte, fac la litieră și am învățat să dau chiar și pupici.

nu mă lăsați să aștept prea mult, vă rog. sunt un pui de 6 luni și abia aștept să mă fac mare și voinic.
p.s. dacă mă vrea și pe mine cineva, o/îl rog să ii scrie pe whatsapp celei care a postat poza asta nu tocmai reușită cu mine (0757482212). zice că se va asigura că voi fi motan de apartament și că voi merge la cineva care să mă iubească cu adevărat. de asemenea, zice că voi avea și zestre – litieră acoperită, niște jucării și sterilizat la un an din partea ei. plus boabe în fiecare lună.

Completează mai jos formularul de adopție pentru Griutul sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0757482212


Formular de adopție