Gemenii Cafea-cu-Lapte și Frac-Alb-Negru au iubire și pupici de oferit

NumeCafea-cu-Lapte și Frac-Alb-Negru, Mascul
Localitate Brasov Breaza Bucuresti Busteni Calimanesti-Caciulata
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Băieți născuți în 15 Aprilie 2021, boemi, curajoși, jucăuși din cale afară, mereu cu idei noi, pedanți, mănâncă hrană pentru copii (conservă și bobițe), dar adoră hrana obișnuită (cărniță la grătar, lăptic, smântână, brânzică, cârnăciori, …) și știu să folosească litiera și suportul de ascuțit gheruțe.

Întrucât mămica lor și unul din frățiori au fost deja adoptați, Cafea și Frac vor fi donați doar ÎMPREUNĂ, cu contract de adopție în condițiile specificate aici:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225983776049129&id=1477239252

Asigurăm transportul şi pentru alte localităţi decât Bucureşti (Brasov, Breaza, Buftea, Otopeni, Pitești, Ploiesti, Predeal, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sinaia, Vălenii de Munte).

Pentru cererile de adopție vă rog să trimiteți MESAJ la: , Facebook sau SMS în care să ne povestiți condițiile în care vor crește și trăi ca feline, precum și experiența pe care o aveți în îngrijirea pisicilor.

Vă mulțumim!Completează mai jos formularul de adopție pentru Cafea-cu-Lapte și Frac-Alb-Negru sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744684175


Formular de adopție