Frisca, personalitate de zahar, de adoptat si iubit

NumeFrisca, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Bucuresti
Mare Atentie! Ca sa se stie despre Frisca : este exagerat de iubaretz, genul care ar dori sa te pupe non-stop, sa stea pe umarul tau, sa il iei in brate, sa te joci cu el, stiti genul asta de pisicuta, de care nu scapi nici cand te duci la toaleta :)
Deci da, marea dragoste a lui Frisca sunt omuletii si se lipeste imediat de orice iubitor de felinutze care vine in vizita.
Pe locul doi in lista de preferinte sunt alte pisicute, deci pentru o viata fericita de Frisca, ne dorim sa fie a doua sau chiar a treia pisicuta a casei sa aiba cu cine se juca, cu cine se bucura.
Precizam si locul trei din doleantele lui Frisca: joaca, multa joaca, cu bete cu pene, cu undite de pisici, cu tot ce misca si fosgaie si fornaie :)
Pe langa o personalitate de exceptie, Frisca are si un colorit de blanita mai deosebit: nu e chiar alb cu portocaliu, e alb cu crem, o blanita pe care sunt “montati” :) niste ochisori ca mierea, blanzi si buni.
Una peste alta, Frisca este un pisoias MIAU-UN-NAT si absolut special.
Deparazitat, vaccinat, castrat si gata de adoptat.
Data de nastere estimata : 30 Iulie 2019Completează mai jos formularul de adopție pentru Frisca sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744440604


Formular de adopție