Freddy cel iubitor

NumeFreddy, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0745561920
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 zile
Etichete05L-am cunoscut pe Freddy in ultimele zile ale lunii octombrie. Plangea in gradina de langa casa nostra. Uitandu-ma cu atentie am observat ca schioapata.
Piciorul drept din spate se termina intr-o bucata de os uscat (nu mai ramasese nici urma de carne pe el) iar acolo unde incepea femurul carnea avea o nuanta rosiatica-neagra.
Mi-am dat seama ca sufera foarte tare si ca are nevoie urgenta de ajutor. Dupa incercari repetate, am reusit sa-l prind pentru a fi dus la doctor a doua zi.
Freddy avea cangrena si in acelasi timp era foarte anemic, ceea ce reprezenta un risc pentru operatia ulterioara. Tot atunci am aflat ca e motanel, ca are 4-5 luni.
Doctorul a spus ca cel mai probabil a fost calcat de o masina in urma cu circa o luna de zile.. o luna de zile de suferinta si chin pentru acest sufletel..in mod clar, Freddy este un luptator.
Dupa cateva zile de tratament si perfuzii, i-a fost amputat piciorul din sold.
Decizia a fost luata de chirurg pentru ca sa nu i se raspandeasca infectia in corp si pentru a nu mai avea nevoie de alta interventie chirurgicala.
In prezent Freddy se simte bine, mananca cu pofta si doarme. Se recupereaza usor-usor dupa operatie iar in cateva zile i se vor scoate firele.
Ii cautam acum o familie iubitoare si responsabila care sa-l adopte; dupa atata suferinta, el nu isi doreste decat sa sa fie mangaiat si iubit.

Va rog sa imi scrieti sau telefonati la nr. 0745561920Completează mai jos formularul de adopție pentru Freddy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745561920


Formular de adopție