Flaps, o pisica iubitoare, in cautarea unui camin pentru totdeauna

NumeFlaps, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Daca o veti cunoaste pe Flaps, va veti indragosti de indata nu doar de aspectul ei (o frumusete gri, tigrata, cu ochisori verzi cum nu am mai vazut la o pisica europeana vreodata), cat, mai ales, de personalitatea deosebita pe care o are. Este foarte afectuoasa, inteligenta, jucausa, dar si foarte cuminte – un tovaras perfect pentru orice iubitor de animale. Adora compania oamenilor si o veti gasi mereu dornica sa fie alintata si mangaiata, dar si sa va ofere multa, multa afectiune.

De asemenea, Flaps este o adevarata luptatoare: a avut un destin trist, dupa ce stapana ei s-a stins din viata. A ramas timp de doi ani singura, intr-un apartament vechi si debransat de la reteaua de caldura. Cand a fost salvata, era extrem de slaba, infricosata, timida si a trebuit operata de urgenta, fiind la un pas de moarte.

Astazi, se afla intr-o stare perfecta de sanatate, a fost sterilizata si vaccinata, e vesela si prietenoasa, dar inca ii lipsesc afectiunea si siguranta unui camin pentru totdeauna. Este o pisica mult prea buna, ca sa nu merite sansa de a fi iubita si ocrotita pe viata.

Nu veti regreta, daca o veti alege pe Flaps: are foarte multa iubire de oferit.

Adresa de email:
Telefon: 0771 369 047Completează mai jos formularul de adopție pentru Flaps sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0771 369 047


Formular de adopție