Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Fetite surori black & white

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Două fetițe surori au nevoie urgenta de adopții responsabile și un cămin stabil. Cu un design vestimentar black & white, cu buline ingenioase, “coafuri” similare și mult cuteness, formează un duet plin de expresivitate.

Doar până pe 12 august mai pot fi ținute în căminul provizoriu, așadar dacă nu vor fi adoptate, vor ajunge în curtea facultății de unde au fost salvate, un mediu exterior total necunoscut lor, printre alte pisici, care domină teritorial și, cu siguranță, nu le vor accepta și vor reacționa agresiv, așa cum s-a mai intâmplat.

Adopția ideală ar fi împreună pentru că sunt foarte atașate una de cealaltă și se susțin reciproc. Pot fi adoptate însă și individual. Au 2 luni jumătate, dar sunt încă mici și vulnerabile. Sunt deparazitate intern si extern si sunt obișnuite cu oamenii si cu viața de interior, lipsită de griji. Au fost salvate de la două săptămâni (întrucât nu mai erau alăptate de pisica mamă), crescute cu biberonul și cu multe eforturi!

Please help! Există și pentru ele cineva care să le ofere siguranța și stabilitatea unui cămin ?
Rugăm seriozitate.

Adresa de email:
Telefon: 0724593856Completează mai jos formularul de adopție pentru "Fetite surori black & white" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724593856


Formular de adopție