Fetita prietenoasa si jucausa

NumeZina, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Donam pui de pisica tuxedo, foarte energica si prietenoasa. A fost gasita la motorul unei masini. Urmeaza sa mergem cu ea la veterinar. Contact: Rodica 0762 982 915

Despre ea:
Numele ei este Zina si nu are mai mult de 2 luni. A fost gasita de curand la motorul unei masini, cu care a venit la munca un coleg de-al prietenului meu. In primele 2 zile a stat la firma unde lucreaza si pentru ca nu putea ramane acolo, am luat-o noi in foster, desi locuim cu chirie, cu inca 2 colegi de apartament si inca 2 pisici mari care nu se inteleg deloc si le tinem in camere separate; nu se inteleg perfect nici cu cea mica, doar motanul meu a inceput sa o tolereze, insa el fiind mai mare, o domina si nu ii putem lasa singuri impreuna.

Pisicuta arata sanatos, mananca mult si foloseste litiera, este foarte energica si prietenoasa cu toata lumea si ne rasplateste cu foarte multa afectiune. Toarce instant si zgomotos cand te duci la ea sa o mangai si ii place sa doarma langa noi. Pentru ca este pui, vrea tot timpul sa se joace si sa petreaca timp cu noi, pe langa noi. Se joaca si singura, cu orice, jucarii, sireturi sau hartiute facute ghem. Este curioasa, ca orice pisica si foarte curajoasa.

O atentionare ar fi ca, se catara peste tot pe unde apuca (inclusiv pe noi) si, daca nu este bagata in sema, o sa muste, in joaca si o sa apuce cu gherutele, ea nu stie ce face, vrea doar sa se joace; se rezolva prin a te juca cu ea si a ii pune in labute o jucarie sau a o mangaia. Deci daca aveti copii mici, nu recomand sa o luati.
Fiind energica, cred ca i-ar prinde bine sa mai aibe alta pisicuta de talia ei cu care sa se joace sau o pisica mare, care sa ii fie model si care sa se joace bland cu ea.

Se da la apartament, cu plase la geam, in Bucuresti sau in afara municipiului, insa nu putem sa o transportam in alte localitati.
Dorim sa ajunga la un om bun si iubitor, care va avea diponibilitatea necesara pentru ea, care sa o sterilizeze si ingrijeasca si cu care sa putem tine legatura pentru a vedea ce mai face, pentru ca ne-am atasat ,mult de ea si am vrea sa o pastram, insa nu se poate, sub nici o forma, din punct de vedere logistic.

Astept sa ma contactati oricand, la numarul de telefon afisat.Completează mai jos formularul de adopție pentru Zina sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0762 982 915


Formular de adopție