Fetiță castrata, deparazitata

NumeBlondy, Femela
Localitate Bucuresti Campina Moreni Ploiesti Targoviste
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

Blondy (5-6 luni, sterilizată, deparazitată)
Metis tortoiseshell. Negru înspicat cu maro, blănița fină și ochi mari, pătrunzători. Atentă la tot ce e în jur și foarte cuminte, genul ăla de pisică pe care avem încredere să o lăsăm cu friptura pe masă și chestii fragile peste tot. Unde o pui, acolo stă, mai ales dacă e vorba de poala cuiva sau, mai bine, sub vreun pulovăraș. Atenție, tors molipsitor. Oricum ar fi, rămâne o partidă pe cinste pentru orice cămin, fie el la casă sau bloc. Oriunde e clad și este dragoste (și muuuultă mâncare), acolo e perfect. Clasica poveste: mămică cu 3 pui abandonată, căuta mâncare oferind trecătorilor cele mai sincere serenade, ca apoi să-și cheme gălăgios puii timorați, la ospăț.
😽Pisicuțele luate din adăpost s-au dovedit a fi foarte afectuoase, parcă recunoscătoare că au fost scoase de acolo. 😻😻În plus, sunt educate la lititeră și castrate/ sterilizate, uneori chiar vaccinate.
Ajutați-ne adoptând o pisică din adăpost, la rândul nostru să salvăm mai multe. Vine frigul și nu este loc să se adapostească 90 de pisicuțe. Vă rugăm să distribuiți. Moreni, Dâmbovița. O putem aduce în București, Ploiești, Câmpina, Târgoviște și împrejurimi. 0721 547 517
#pisicesc
Vedeți mai multe pe: https://www.facebook.com/pisicesc/

Adresa de email:
Telefon: 0721547517


Completează mai jos formularul de adopție pentru Blondy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721547517


Formular de adopție