Fernando si Misoshiru in cautare de casuta

NumeFernando si Misoshiru, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

URGENT!Bucuresti. Fernando și Misoshiru sunt doi pui care au scăpat de la moarte. Și pe urmă? De 6 luni cresc închiși și în constantă foame de afecțiunea și atentia cuiva. N-am cum să îi păstrez că mai am două ale mele. Nu am spațiu pentru patru pisici. Am postat anunț. Am găsit părinți care să îi adopte impreună. Ce fericire pe capul lor. Apoi n-au mai putut să ia niciunul. Așa că ce să fac acum cu ei?
Sunt vindecați, deparazitați și vaccinați. Fernando nu este castrat că nu a facut anul. În schimb e topit după om. Miso e sterilizată de două săptămâni. E și ea la fel de topită. Ar sta numai in brațe. Au trecut prin multe. Rinotraheită cu ochii afectați, micoză, paraziți și ficat obosit de la atâtea tratamente . I-a vindecat d-na dr Anca Dobrică de la PraxisVetlife și i-a testat de corona fiv felv panleucopenie. Sunt sănătosi. Cum să îi dau in stradă? Ajutați-mă vă rog să le gasesc parinți. Împreuna sau separat. Sunt iubitori, cuminți, curați și sănătoși. Chiar nu e nici un om care sa îi iubeasca? Vor oferi înapoi înzecit.
Contact: 0729030055Completează mai jos formularul de adopție pentru Fernando si Misoshiru sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729030055


Formular de adopție