Fata si Baiat

Nume-, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0784836681
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteIntr-o noapte in drum spre casa, am gasit in fata blocului o pisicuta care era foarte prietenoasa si cuminte, foarte comunicativa, de altfel. Am decis sa o adopt fara sa stiu ca era insarcinata. La aproximativ 1 luna si jumatate de la adoptie, a nascut 3 puiuti superbi, am asistat la nastere si i-am fost aproape in tot acest timp. A avut grija de pui pana in prezent, insa avand un spatiu destul de mic, nu pot tine 4 pisici intr-o garsoniera. M-am atasat de ei si sincer pot sa spun ca toti cei 3 puiuti au caractere foarte diferite.

Am decis ca voi pastra un singur pui pentru a nu se simtii singura si de a trai in continuare cu sentimentul de mama, asa ca vin in intampinarea voastra cu cei 2 puiuti, mai precis o fata si un baiat.

– Fata – cea alba cu pete negre si ochi albastrii – are un caracter sensibil si foarte cuminte, dar totodata, am observat faptul ca este foarte cea mai protectiva dintre frati (1 luna si jumatate, stie sa faca la litiere, mananca bobite deja si hrana umeda)

– Baiatul – cel negru cu ochi albastrii – are un caracter dominant, energic insa este foarte iubitor si cauta mereu atentia ta, pare genul de pisoi care alege singur pentru el ( a fost primul care a facut la litiera si care a mancat bobite si hrana umeda), ii lacrimeaza unul dintre ochi si il dau cu crema in prezent.

Nu sunt inca deparazitati si nici vaccinati.

Chiar imi doresc din toata inima sa le gasesc o casa pe care sa o imparta cu niste oameni atenti si grijulii dar cel mai important, responsabili.

Predare personala in Bucuresti – Iancului – Iulia Hasdeu – DimitrovCompletează mai jos formularul de adopție pentru - sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0784836681


Formular de adopție