Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Două surioare torcacioase și iubitoare

NumeGraysie Jazzie, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

GRAYSIE & JAZZIE (6 luni) ❤️

Graysie și Jazzie sunt două surioare torcacioase și iubitoare. Au fost salvate împreună cu încă un frățior și o surioară când aveau doar 9 zile de viață și biberonați până a preluat mama Ambrosia rolul de mamă adoptivă.

Sunt obișnuite cu omul și mediul de casă de când au deschis ochii, așa că sunt super prietenoase și încrezătoare. Sunt sănătoase, jucăușe și foarte iubitoare. Jazzie e o lipicioasă și jumătate cu o blăniță strălucitoare. Graysie e o mașină de tors, cu o blăniță super moale căreia îi place să adoarmă în brațe la tine. Le place să se joace împreună dar adoră și interacțiunea cu omul la fel de mult.

Sunt deparazitate extern și intern, vaccinate, sterilizate și cu carnețele de sănătate. Vor pleca în adopție cu mâncărică pentru început, boluri, jucării, litieră, nisip.

Ne dorim să fie adoptate împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerate membri indispensabili ai familiei.

Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Graysie Jazzie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983


Formular de adopție