Două surioare super frumoase și iubitoare

NumeGraysie Jazzie, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0722198508
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteGRAYSIE & JAZZIE (5 luni) ❤️

Graysie și Jazzie sunt două surioare frumoase și iubitoare. Au fost salvate împreună cu încă un frățior și o surioară când aveau doar 9 zile de viață și biberonați până a preluat mama Ambrosia rolul de mamă adoptivă.

Sunt obișnuite cu omul și mediul de casă de când au deschis ochii, așa că sunt super prietenoase și încrezătoare. Sunt sănătoase, jucăușe și foarte iubitoare. Jazzie e o lipicioasă și jumătate iar Graysie e o mașină de tors căreia îi place să adoarmă în brațe la tine. Le place să se joace împreună dar adoră și interacțiunea cu omul la fel de mult.

Sunt deparazitate extern și intern, vaccinate, sterilizate și cu carnețele de sănătate. Vor pleca în adopție cu mâncărică pentru început, boluri, jucării, litieră, nisip.

Ne dorim să fie adoptate împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerate membri indispensabili ai familiei.

Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Graysie Jazzie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722198508


Formular de adopție