Doua pisicute luate de pe strada

NumeGhost si Tiny, Mascul
Localitate Timisoara
Telefon 0769490909
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteBuna ziua! Ofer spre adoptie doua pisicute. Ambele sunt masculi, unul are in jur de 3 luni iar celalat 1 luna. Sunt ingrijiti, fac la litiera fara probleme, au fost spalati insa a fost destul de dificil fiind foarte speriate de apa. Pisica cea mare este mai afectuoasa si se mangaie chiar singura de picioare de obicei dupa ce se trezeste. Cel micut este putin mai fricos si nu sta la mangaiat insa daca te asezi oriunde el o sa vina sa doarma pe tine aproape de fiecare data. Sunt clar invatate cu oamenii insa nu sunt foarte aproapiate.
Cel mare mai scoate sunete din cand in cand, mai ales cand se gaseste singur in unele parti ale casei, iar cel mic nu scoate niciun sunet, este mai cuminte as putea zice din punctul asta de vedere.
De mancat cred ca mananca orice, cel mare mananca foarte mult si trebuie avut grija sa nu se ingrase, mananca si foarte repede.
Daca doriti doar unul din cei doi motanei nu este nici o problema.Completează mai jos formularul de adopție pentru Ghost si Tiny sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0769490909


Formular de adopție