Doua pisicute asteapta cuminti ca viitorii parinti adoptivi sa le vada si se le ia la ei.Sunt sanatosi,frumosi si jucausi.

Localitate Galati
Telefon 0748952535
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luniAceste pisici drăguțe sunt frați, un baiețel si o fetiță, au in jur de 11 luni si cu cateva luni în urmă au apărut cu mama lor la vila noastră din Independența, judetul Galati. La început erau foarte slabi si speriati, acum arată foarte bine, sunt prietenoși cu oamenii și foarte jucăuși. Le-am sterilizat. Dar problema este, că vizităm vila doar în weekend. Restul zilelor din săptămână sunt nevoiti să supraviețuiască singuri . Noi le lăsăm hrana, dar apar si alte pisici si intr-o zi totul dispare. La vară trebuie sa plecăm în străinătate pentru câteva luni. Pentru ei o să fie si mai greu. Va rog din suflet dacă le dorește cineva, sunați la numărul de telefon 0748952535, sau distribuiti. Ar fi minunat daca s-ar gasi o persoana care sa i adopte pe ambii. Va pot dărui multă bucurie.

Adresa de email:
Telefon: 0748952535Completează mai jos formularul de adopție pentru "Doua pisicute asteapta cuminti ca viitorii parinti adoptivi sa le vada si se le ia la ei.Sunt sanatosi,frumosi si jucausi." sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0748952535


Formular de adopție