Dorel, motan negru, frumos şi deosebit, gata să ofere şi să primească iubire

NumeDorel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Motanul negru Dorel a ajuns la noi acum câteva luni, într-o stare destul de proastă, suferind de herpesviroză felină.

Nerăspunzând la tratament aşa cum ne aşteptam şi având şi anumite leziuni tipice, ne-am gândit să facem mai multe teste. Atunci am aflat că Dorel este purtător al virusului FIV (imunodeficienţă felină), lucru care i-a îngreunat puţin vindecarea. Totuşi, tânăr şi puternic fiind, a trecut peste hopul acesta. Când toate păreau bune şi credeam că intră pe făgașul normal, Dorel a început sa fie mai apatic. Of! În urma analizelor a reieşit faptul că se confrunta acum cu un diabet. Vestea bună este, însă, că boala pare să fi intrat în remisie, de câteva săptămâni bune nu a mai avut nevoie de injecţiile cu insulină deoarece glicemia lui se menţine în limite normale.

Aşadar, ne-am zis că acesta este momentul propice să îi căutăm o căsuţă. Ştim că are un bagaj destul de mare şi că este o provocare, însă mai ştim şi că fiecare are locul lui şi că exista în lumea mare oameni buni care vor să îngrijească tocmai suflete ca acesta, “greu adoptabile”, pentru a le da o şansă la o viaţă bună. Dorel este un dulce odată ce se acomodează, promitem. Şi mai promitem să nu îl lăsăm să plece fără manual de instruncţiuni, unul complet care să acopere toate “problemele” lui.

Motănelul are nevoie de o casă în care să nu mai fie alte pisici întrucât virusul FIV este contagios (doar pentru pisici).

Dacă eşti omul pe care îl căutăm, dacă povestea lui Dorel te-a înduioşat şi ai vrea să îl cunoşti, aşteptăm un mesaj pe Facebook (SpeedVet) sau Instagram (SpeedVet) sau un apel telefonic (0371.306.308).

Adresa de email:
Telefon: 0723671954 0371306308Completează mai jos formularul de adopție pentru Dorel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723671954 0371306308


Formular de adopție