Donez Pisicuțe tinere si iubitoare

NumeMia si Morty, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Donez pisicuțe de 9 luni, frate și soră. As prefera sa le donez unei persoane/familii iubitoare care sa aibă grijă de ele în continuare. Din păcate eu nu mai pot sa le țin … Daca nu voi găsi pe cineva care sa le ia pe ambele o sa fiu dispus sa le dau și separat.

Fetița, Mia, este cea din poza a doua. Ea este castrata, deparazitata, vaccinata si are carnet de sănătate. Deși inițial timida, a devenit foarte iubitoare după câteva zile și îi place foarte mult sa fie alintată, cum o mângâi de obicei incepe sa toarcă și se alinta rostogolindu-se pe spate.
Băiatul, Morty, este cel din poza a 3-a. Nu este castrat și sunt dispus sa ajut parțial financiar la castrarea lui. Și el a fost vaccinat, deparazitat și are carnețel de sănătate. El e un pic mai cuminte decât sora lui și ceva mai curajos si mai destept. Deși nu e la fel la fel de alintat ca sora sa, se bucura și devine iubitor dacă primește atenție sau incearca sa se joace cu tine.

Amândoi sunt învățați la litiera și sunt obișnuiți să stea într-un apartament de bloc. Nu sunt năzuroase, mănâncă boabe, plic sau chiar și anumite resturi de carne/oase de mesele mele.
Prima parte a vieții au petrecut-o in spatele unui bloc cu mama lor, fiind ingrijiti de niste vecini. Ulterior i-am adoptat eu, dar din păcate o sa plec din tara și nu am cum să-i iau cu mine.

Nu ezitati sa ma contactati pentru detalii, puteti sa ma sunati sau sa-mi lasati mesaje aici.Completează mai jos formularul de adopție pentru Mia si Morty sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726674664


Formular de adopție