Donez 4 pisoi

NumePusi, Cici, Fane(Funny) si Felix, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Bună,
Noi suntem 4 pisoi, două pisicuțe și doi motănei.
Sora noastră cea mai mare, Pusi este numele ei, este o pisicuța neastâmpărata, o rachetă când se deschide ușa, ce mai … dacă va doriți un ghemotoc de blana ce în fiecare zi vă va lumina ziua, ea este pisicuța ideala.
Cea de-a doua pisicuța este Cici, este opusul surorii ei Pusi. Este foarte cuminte, se joaca fără sa deranjeze în jurul ei, când este alintata se întinde și oferă multa dragalasenie.
Al treilea este pisoiul Felix … dacă știți reclama la mâncarea de pisoi Felix .. el este. Un alintat și singurul care miaună sa fie băgat în seamă. Un scump. Daca nu aveam 3 pisici adulte îl păstram pe Felix, mint … ii opream pe toți.
Cel de-al patrulea frate este un motănel leit tăticul lui … genul de motan .. motan, nu asa ceva .. un pisoi. El și Pusi fac cele mai multe prostioare. Numele lui este Funny… copiii mei ii spun Fane..
Suntem niște pisoi iubiți de stăpâni și îngrijiți cu mult drag, mâncăm bobite și mancare umeda și facem la litiera fără nici o exceptie și avem 4 luni.
Preluare în București sector 1, puteți lua legătura cu mine la 0741147069 sau la postare să stabilim detaliile.Completează mai jos formularul de adopție pentru Pusi, Cici, Fane(Funny) si Felix sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0741147069


Formular de adopție