Donez 3 pisicute

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luniAnunț expirat!
Publicat acum 10 luni

Urgent!! Oameni buni! Avem 3 pisicuțe,luate de afară și salvate de la moarte(de la o cădere de pe o centrală,unde îi urcase și mutase pisica mamă).Din păcate,deși ne sunt dragi și au crescut sub ochii noștri între tomberoane,unde s-au și născut,nu îi putem păstra,pt că eu cu mama suntem astmatice,doar fratele lucrează,ne este greu financiar,spațiul este mic,doar 2 camere(24 metri pătrați)și mai avem de 7 ani o pisică,salvată și ea de afară.
Puii au aprox.3 luni: Xena (alb cu negru)-este pisicuța care a și căzut de pe centrală și care nu ne-a dat altă opțiune decât de a o salva împreună cu cei doi,provizoriu de la o moarte sigură! Ea este cea mai energică,jucăușă,săritoare,mușcătoare,dar și cea mai iubăreață.
Mira (cu 3 culori)-cea blândă,curioasă,jucăușă și mai retrasă,care a fost tratată la un ochișor și care preferă să te lingă în loc de a te mușca.
Messi (portocaliu cu alb)-este motănelu care se lasă iubit și iubește.Jucăuș,energic,ascultător și atent cu surioarele lui.Se înțelege cel mai bine cu Xena la joacă.
Ca orice pisică mică,câteodată pot fi greu de stăpânit 3 pisicuțe,într-o cameră mică închisă cu restricții,atunci când îi apucă joaca și au nevoie,așadar de atenția și răbadarea ta.Deoarece motănelu este “stâlpul”pisicuțelor ne dorim să-l dăm împreuna cu ele sau măcar cu Xena,dar vrem să avem și “garanția” că și Mira v-a fi luată și iubită de cineva!
Dacă aveți posibilități,suflet mare și iubiți pisicuțele și cu bune și cu rele,vă rugăm din suflet ajutați-ne și ajutați-le! Ne puteți contacta la numărul:0737293275 Nu raspund la mesaje pt ca nu am cont aici. I București,sector 6 Vă mulțumim!

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Donez 3 pisicute" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737293275


Formular de adopție