Donez 2 pisici pui surori portocalii

NumeLuna, Toma, Femela
Localitate Cluj-Napoca
Telefon 0752020575
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteUrgent. Am găsit aceste două pisici printre blocurile unde stau cu ceva timp înainte. Par a fi surori, ambele femele, în jur de 4-5 luni și cel mai probabil nevaccinate.

Le-am ținut cât am putut câteva săptămâni și am reușit să le dau prima pastilă pentru deparazitare internă. Sunt obișnuite în apartament, fac la litieră și mănâncă atât mâncare uscată cât și umedă.

Oricât de mult aș vrea să le mai țin, din păcate conjunctura mă forțează să mă mut din apartamentul unde stau și să trebuiască sa le donez spre adopție sau foster. Sunt cuminți și iubitoare, învățate și cu străinii, și se înțeleg foarte bine între ele, deci ideal pentru ele ar fi să le dau împreună. Situația este destul de urgentă, având în vedere că trebuie să părăsesc apartamentul săptămâna aceasta. Le dau cu cele doua litiere și restul de nisip și mâncare, inclusiv jucăriile.

În cazul în care doriți să le țineți doar în foster, cei de la ICare se pot ocupa de procesul de adopție, inclusiv de vizitele la veterinar și restul de detalii. Rog seriozitate și mulțumesc în avans.

Las detaliile mele de contact și celor de la ICare. 0752020575 https://m.facebook.com/iCareBecauseYouCare/?locale2=ro_ROCompletează mai jos formularul de adopție pentru Luna, Toma sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0752020575


Formular de adopție