Donam 4 motanei din rase combinate

NumePotcovita, Lulu Junior, Ursulet, Tarcatel, Mascul
Localitate Slobozia
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Dragi iubitori de animale, suntem in cautarea unor patinti adoptivi pentru 4 motanei. Incrcam sa ii dam spre adoptie din luna Ianuarie 2022, dar se pare ca nu este atat de usor cum am crezut initial. Au inceput sa creasca si acum au 4 luni si 3 saptamani. Sunt cuminti, merg la litiera si mananca mancare uscata si umeda de la Whiskas, dar si ”faimoasele” batoane de la Lidl.
Nu au niste nume bine stabilite, acestea au venit spontan in functie de caracteristicile lor si anume :
1. Potcovita (are ub semn in forma de potcoava pe frunte). Mananca doar mancare uscata, este cuminte, dar si jucaus in acelasi timp.
2. Lulu Junior (seamana la blanita cu tatal lui). Mananca mancare uscata si umeda si este destul de mamos.
3. Ursulet (are o culoare brun inchis cu varfurile maron, dar, la prima vedere pare negru). Mananca doar mancare uscata si este foarte lipicios.
4. Tarcatel (la nastere era cel mai tarcat dintre toti). Mananca doar mancare uscata, ii place sa fie mangaiat pe burtica si este mamos.
Toti sunt dragastosi si intorc iubirea care li se da. Din acest motiv, ne dorim niste persoane care sa ii iubeasca si sa aiba grija de ei. Sunt primii, dar si ultimii nostri pisoi (am sterilizat motanul tata), am investit mult in ei si le dorim tot binele din lume.
Suntem constienti de vremurile pe care le traim, dar dupa cum am vazut cu totii, lumea a fugit din calea razboiului inclusiv cu animalele.
In poza atasata, veti vedea 5 pisoi care dorm. Printre ei este si o fetita, Negruta, care seamana cu Ursulet. Daca cineva o doreste o doam cu drag.
Va multumim anticipat pentru intelegere, ajutor, dragostea si grija pe care o puteti oferi acestor pisoiasi.Completează mai jos formularul de adopție pentru Potcovita, Lulu Junior, Ursulet, Tarcatel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737879688


Formular de adopție