Doi pisicuti – Nu sunt de rasa

NumeGhost si Tiny, Mascul
Localitate Timisoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Dau spre adoptie 2 motanei fie impreuna fie separat. Cei doi i-am luat de pe strada, i-am spalat si s-au acomodat destul de rapid in casa.
Amandoi fac la litiera fara probleme si nu refuna nici un fel de mancare.
Cel mai mare are in jur de 3 luni iar cel mic in jur de 1 luna, posibil sa fie frati, amandoi fiind masculi si i-am gasit in acelasi loc.
Sunt foarte jucausi, si afectuosi atunci cand vor. Sunt obisnuiti cu oamenii insa nu sunt obisnuiti sa interactioneze cu ei.
Cel mare de obicei dupa ce doarme vrea sa fie mangaiat si se mangaie singur de picioare sau mainile tale daca tu nu ai chef sa ii dai atentie :D.
Cel mic nu sta la mangaiat decat daca vrea insa de fiecare daca cand stai linistit o sa vina sa se puna sa doarma pe tine.
Nu fac galagie, cel mare mai miauna atunci cand te vede ca ai ceva mancare in mana, este foarte curios si ar manca foarte mult.
Daca cineva ii vrea pe cei doi pisici eu pot proviziona de asemenea o litiera si un “tree climb” special pentru pisici in care au si dormit de cateva ori.
Eu din pacate locuiesc cu chirie intr-o garsoniera mica si lucrez in acelasi timp si nu pot avea grija de ei. Nici nu ma gandesc sa ii arunc din nou in strada, de asta rog persoanele care au posibilitatea de a avea grija de un pisic sau chiar amandoi sa ma contacteze.
Daca cineva din alta localitate sau oras in afara de Timisoara ii doreste, eu nu am masina si o sa fie nevoie sa veniti aici. Am o cusca pentru ele in care pot fi tinute.Completează mai jos formularul de adopție pentru Ghost si Tiny sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0769490909


Formular de adopție