Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Doi pisici nou-născuți

NumeTarzan & Jane, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0734038333
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lunăAm găsit doi pui de pisică, la ghena de gunoi. Sunt abia născuți.
I-am găsit aseară, pe un petec de iarbă de lângă ghena de gunoi. Erau încovrigați unul în jurul celuilalt. Inițial am zis ca mama lor o fi prin apropiere și am revenit. Tot acolo erau și era limpede ca le era frig. I-am luat acasă și îi țin într-o cutie în baie. Am reușit să îi hrănesc o dată la 2 ore cu seringa cu un lapte găsit la un veterinar în mijlocul nopții. Nu am posibilitatea să le achit consultațiile medicale și nu știu cat mai pot avea grijă de ei în felul ăsta. Au nevoie de cineva cu experiență si cu timp disponibil. Am citit pe net cum trebuie hrăniți și cum să îi ajut să își facă nevoile. Am reușit însă fac asta pentru prima dată și va trebui să ajung la serviciu.
Acum ei locuiesc în căciula mea, într-o cutie aflată în baie (vedeți poze). Nu stiu sigur ce sex au…Completează mai jos formularul de adopție pentru Tarzan & Jane sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734038333


Formular de adopție