Doi fratiori

NumeCleo si Spot,
Localitate Bucuresti
Telefon 0766405978
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luni
EticheteNoi suntem fratiori si ne cheama Cleo si Spot. Am fost abandonati intr-o parcare de masini din sectorul 3, Bucuresti, avem in jur de 3 luni, nu suntem mofturosi la mancare, suntem cuminti foc si ne dorim o casuta sigura si permanenta. Dna care ne aduce zilnic mancare nu ne poate lua acasa din cauza sotului :(…, dar ne-a deparazitat intern, o sa ne si castreze la momentul potrivit. Ne-a numit Cleo pentru ca am ochii ca ai Cleopatrei, doar ca ai mei sunt naturali, iar pe mine, Spot din cauza unei pete sub barbita, parca Mama Natura s-a jucat cu o pensula magica si mi-a pus un semn divin!
Va rugam sa va fie mila de noi, suntem intr-un pericol permanent din cauza traficului de pe strada, ne marim si incepem sa ne deplasam, noi nu stim ce inseamna pericolele, nu ne este frica nici de catei, ei sunt prietenii nostri!
Pentru mai multe detalii va rugam sa o contactati pe Alexandra Pieleanu, 0766405978Completează mai jos formularul de adopție pentru Cleo si Spot sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0766405978


Formular de adopție