Din rău în mai rău…

NumeFizzi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Pt Fizzi – o fetitza ce nu a cunoscut decât durere.
Rezumatul povestii ei de viata:
~A trăit (doar ea știe cum) în strada aprox 2 ani de zile.
~Inchisa din greseala într-un garaj, a stat câteva zile bune fără apa și mâncare – când a fost găsita nu mai avea un ochisor.
~După aprox 2 luni de la incident, a fost lovita de o mașină.
~ Dusa la vet, a trecut printr-o intervenție chirurgicala menita să-i salveze piciorul. Codita a trebuit a fi amputata.
~ A urmat o perioada în care s-a dorit a i se găsi o famile, însă nimeni nu a vrut-o.
~ În tot acest timp a stat singura, având ocazia sa petreacă alături de un om doar câteva minute pe zi.
~ Tendonul fiind afectat, nu a putut folosi piciorul într-o maniera corecta. Prin urmare, au apărut leziuni & răni deschise, ea sângerând la fiecare mișcare. În urma unui control de specialitate s-a recomandat amputarea (intervenție ce va avea loc în curând 07-06-2022).
~Chiar dacă cei care au îngrijit-o pana acum sunt niște oameni abs minunati, perioada de foster se va încheia (din motive bine întemeiate) spre sf acestei luni, iar ea nu va avea un alt loc unde sa se ducă.
(Fizzi a fost găsita în Sobozia de către o persoana ce i-a fost cu sufletul alături în tot acest timp, însă se afla în reala imposibilitate de a o păstra ~ fosterul este în București ).
😔Atat stresul cât și durerea fizica prin care a trecut și va trece, nu se compara cu suferința datorata singurătății, a faptului ca nimeni nu o vrea, ca nu are siguranța zilei de mâine..
‼️Ps: nu tolerează alte pisicute (probabil se simte nesigura/inferioara), însă prezenta oamenilor o bucura pe deplin.Este sănătoasă, cu pofta de viață și în măsura sa fericeasca precum orice alta surată. NU ARE NEVOIE SPECIALE de întreținere și nici nu va avea, după amputarea piciorușului. Singura ei nevoie este aceea de a avea o familie. Nu simte ca nu mai are codita, vede f bine si cu un ochisor, se poate descurca / adapta și fără un picior, însă FĂRĂ UN OM și un cămin, cu certitudine, NU AR PUTEA TRAI‼️
În speranța că totuși ar exista cineva și pt ea, nr contact: 0734433201

Exclus curte ~ Balcon inchisCompletează mai jos formularul de adopție pentru Fizzi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție