Dau spre adopție doi pui de pisică (M/F)

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

BUCUREȘTI. URGENT!

Suntem într-o situație limitată! Acum ceva timp am luat în foster un motan (în prezent are cam 5 luni), iar acum câteva zile am salvat și un pui de o lună jumate (fetiță), ambii cu situații de sănătate limitate atunci când i-am găsit.
Am salvat puii, i-am îngrijit, deparazitat și pus pe picioare (motanul chiar și cu ajutorul altor iubitori de animale care ne-au fost alături, iar pentru asta mulțumim 🙏).
Acum a venit momentul să le găsim căsuțe permanente.

❗️❗️❗️Locul în care stau nu permite păstrarea animalelor, iar situația a devenit limitată. Nu le mai pot ține și am la dispoziție puțin timp, deci am nevoie urgentă de ajutor să le găsim stăpâni iubitori!

Motanul este extrem de afectuos și jucăuș, genul care te așteaptă la ușă când ajungi acasă de la muncă, îți oferă toată dragostea în fiecare moment al zilei, dar mai ales dimineața (așa începi o zi bună!).
Puiul, deși încă speriat (a fost salvat de sub capota unei mașini), se acomodează repede cu oamenii – stă în brațe, a început să toarcă și cel mai important, face la litieră!

Am făcut tot ce mi-a stat în putere să ajut aceste pisici, o mână de ajutor poate face diferența! Mulțumesc!


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Dau spre adopție doi pui de pisică (M/F)" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0741539443


Formular de adopție