Motan negru, prietenos, afectuos (Dark)

NumeDark, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Motanul Dark şi-a dus existenţa pe străzi, mâncând ceea ce putea găsi, alergând după pisici, ferindu-se de maşini şi luptându-se cu alţi motani. Firea lui a fost mereu prietenoasă cu oamenii — s-a bucurat de mângâierile, mâncarea şi apa primite de el şi de prietenii lui de afară.

A fost dus la un Cabinet Veterinar pentru sterilizare, vaccinare şi deparazitare. Analizele biochimice i-au ieşit bune şi i-a ieşit bun şi testul FIV/FeLV. Acum e găzduit la un alt Cabinet Veterinar în aşteptarea celui de-al doilea vaccin. Ca un adevărat Motan-Erou a donat şi sânge pentru un pisoi bolnav — şi a stat foarte cuminte în timpul procedurii de recoltare, parcă înţelegând că astfel îşi ajută un seamăn aflat în suferinţă.

Motanul Dark ar putea înfrumuseţa viaţa oricărui om şi oricărei familii. Va cuceri inima oricui şi va aduce fericire şi bucurie. Are nevoie în schimb de dragoste şi îngrijire, ca un membru deplin al familiei.

Pentru a îl vizita pe Dark (în Bucureşti) şi, eventual, a îl adopta sunteţi aşteptaţi cu drag să trimiteţi email () sau să sunaţi (0742.228.324, 0723.671.954).


Completează mai jos formularul de adopție pentru Dark sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723671954 0742228324


Formular de adopție