Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Cu foaia intoarsa

NumeNiro, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Pe Niro ( Rober De Niro) l-am întâlnit întâmplător, nu cu prea mult timp in urma.Desi nu ne mai văzusem până atunci, discuția noastră s-a derulat atât de natural de parcă ne cunoașteam de-o viață – nu datorită mie, ci datorită lui..extrem de șarmant și sociabil – atitudine deschisa și caldă.
Și uite așa, din vorba in vorba, l-am întrebat dacă nu ar vrea să-și schimbe viața și să se așeze la casa lui. Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat, fiind dispus să renunțe la purici și multe alte chestiuni’ care îi dădeau bătăi de cap ( cică ar avea ceva de impartatit cu niste gangsteri’ din cartier), in schimbul liniștii,confortului și a tihnei.
In ceea ce privește pozele de prezentare, a cam dat dovadă de exces de zel, afișând imaginea de ‘ Gigi duru’, la baza și în esență fiind definiția blândeței, a calmului și pasivității ( probabil un gest reflex – obișnuit să afișeze aceasta atitudine vizavi de rivalii din strada).
In semn de bună credință, a renunțat chiar și la bunurile’ oferite de către mama natura. El vrea sa se faca băiat de casa, și cu asta basta!

⭕Prin urmare, daca se întâmplă să-și mai dorească cineva a schimba foaia și a se bucura de un nou inceput alaturi de el ,nr contact:
0734433201

Deoarece a ezitat in a-mi spune varsta, nu am insistat,însă l-am bănuit a nu avea mai mult de 2 ani.

‼️Bucuresti- Exclus curte – Balcon inchisCompletează mai jos formularul de adopție pentru Niro sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție