Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Covrig pufos

NumeCovrig, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Covrig pufos pentru adopție!
Mascul, vârsta aprox 1,5-2 ani, ne castrat.

Covrig ne-a întrat pe geam si din ziua aia nu a mai plecat. Noi din păcate din motive personale nu îl putem pastra deși este pisoiul ideal de apartament.
Este un pisoi iubitor,alintat, cuminte, obișnuit cu alte animale ( pisici sau caini de talie mica). Este domol și blând și s-ar potrivi într-o familie cu copii sau un cuplu în căutarea unui copil cu blana.
Știe sa facă la litiera, nu are pasiuni ascunse pentru mancat cabluri sau rupt perdele. Manaca boabe si adora mancarea umeda. Nu este foarte activ noaptea și se poate adapta ușor după programul stăpânului.

Este foarte curios, dar si fricos. Dar cu putina răbdare din partea noului stăpân, pare ca se poate adapta și la un stil de viata activ și sa învețe sa meargă în ham pe afara.

Pasiuni ascunse : dormitul în dulapul cu haine, holbatul la biped când își face nevoile sau baie :))

Se poate ridica din sector 4.
Pentru mai multe poze și clipuri va rog sa ma contactați la numărul 0771199277.Completează mai jos formularul de adopție pentru Covrig sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0771199277


Formular de adopție