Comună

NumeFără nume, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Ar fi o urgență dar nu le știu norocul. Sunt 4 și aproximez de 4 săptămâni, maxim 6. Nu știu să mănânce și să evacueze singure. Au fost aruncate cred că de dimineață, intr-o cutie, într-un șanț adânc, plin cu apă și acoperit de bălării, la intersecția unor drumuri destul de izolate, puțin circulate de pietoni. Localitatea Tărtășești, Bâldana, 35 km și 40 de minute de București.
Din nefericire cel portocaliu a fost atacat de un motan destul de sălbatic, care nu se apropie în prezența mea dar care acum a fost mai rapid decât mine, probabil auzindu-i miorlăind. Trăiește dar l-a rănit intre maxilar și ureche ceea ce îi face și mai grea hrănirea si ar avea nevoie să fie luat în grijă de cineva și cu pregătire medicală. Nu am posibilități financiare, în afară de două pisici adoptate, s-au pripășit și altele, fugite sau aruncate peste gard, sunt în medie în jur de zece de ani de zile și încerc cât pot să le ajut dar îmi este extrem de greu și așa (mai sunt și multi căței abandonați pe lângă noi, nedoriți până acum de nimeni).
Vă rog mult să le ajutați pe micuțe. Vă mulțumescCompletează mai jos formularul de adopție pentru Fără nume sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0760079162


Formular de adopție