Cleopatra (pisica multicoloră (tortoise-shell))

NumeCleo şi Cleopatra,
Localitate Bucuresti
Telefon 0723671954 0742228324
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteCleopatra încă aşteaptă să fie adoptată de o persoană/familie iubitoare !

Cleo (motanul negru) şi Cleopatra (pisica multi-coloră, tortoise-shell), frate şi surioară, s-au născut pe străzi, cu puţin timp doar înainte de venirea Frigului, în locşorul pe care Mămica lor a reuşit cu ultimele puteri să îl găsească.

Mămica lor le-a ţinut de cald (deşi ei însăşi îi era frig), le-a dat Lapte (deşi ei însăşi îi era sete) şi le-a adus din mâncarea găsită de ea (deşi ea însăşi era slabă) — până când au crescut mai mari şi mai puternici decât ea.

I-a învăţat să se adăpostească şi să se ferească de pericole. S-au deprins să se ferească de oameni, dar şi să se joace şi să se bucure de ceea ce viaţa totuşi le-a oferit — libertate şi mica lor familie — faptul că se aveau unul pe celălalt.

Cleo şi Cleopatra au fost duşi la un Cabinet Veterinar pentru deparazitare, vaccinare şi sterilizare, iar apoi la un alt Cabinet în grija unei doctoriţe care le-a oferit găzduire şi al doilea vaccin. Motanul negru (Cleo) a fost adoptat, dar pisica multi-coloră (tortoise-shell) Cleopatra se află încă în căutarea unei familii de oameni care să dorească să o adopte, să aibă răbdare cu ea, să îi câştige încrederea şi afecţiunea, să o înveţe iubirea faţă de oameni şi să îi ofere căldura unui cămin.

Vă aşteptăm cu drag să ne contactaţi pentru a o vizita/adopta: , 0742.228.324, 0723.671.954.

 Completează mai jos formularul de adopție pentru Cleo şi Cleopatra sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723671954 0742228324


Formular de adopție