Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Cerere de adopție de la Ana Șfarț din 174753

NumeAna Șfarț
Localitate174753 București
Telefon 0763635396
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni



iubesc ft mult animalele si acest pisic m a topit. mi l doresc ft mult dar din pacate inca nu am posibilitatea sa l iau pt ca ap meu este in renovare si estimez cateva luni.(are balcon inchis) Am mai avut animale , in prezent am o pisica dar a ramas la parintii mei, eu mutandu ma la Buc pt facultate.
Daca pisicul nu va fi adoptat pana voi putea eu, mi as dori foarte mult sa l iau acasa. ador pisicile lipicioase si o sa aiba parte de toata atentia din lume, cand o sa fiu acasa o sa stam constant unul langa altul🩷☺️
cat despre medic, voi cauta unul cat mai potrivit si aproape de noi

Preferințe (opțional):

nu am preferinte, ii ador pe toti

Ana Șfarț a trimis această cerere de adopție pentru anunțul Nu-și doreste decât să fie iubit,, dar e de acord să primească pe email și alte propuneri de adopție pentru pisici din 174753, în cazul în care pisica pentru care a completat formularul de adopție inițial nu mai este disponibilă sau din diverse motive adopția nu se finalizează.

Oferă-i o pisică