Cel mai lipicios pisic in cautare de familie iubitoare

NumeLoki, Mascul
Localitate Timisoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

Pe Loki l-am intalnit acum câteva luni pe strada in timp ce mergeam la magazin si nu m-am putut intoarce acasă fără el. E cel mai lipicios si dragastos pisic pe care l-am intalnit, si am cunoscut mulți pisici pana acum. 🖤
Din pacate, nu il pot găzdui mai mult, pentru ca mai am un motan acasă si oricât as incerca, nu ii pot imprieteni pe cei doi.
Asa ca apelez la voi – vreau sa găsesc o familie iubitoare pentru Loki, stiu ca merita sa aibe o casuta primitoare si stiu cat de dornic e sa se atașeze de omuleții lui.
Loki are carnet de sanatate, este vaccinat, deparazitat si castrat si va veni la pachet cu o cutie de transport, litiera, bol pentru mâncare si apa, si chiar si jucării.
Dacă vreți sa il cunoașteți sau sa ii fiți familie, sau dacă cunoașteți pe cineva care ar vrea, va rog sa dați de veste mai departe sa ii putem găsi un loc al lui! Mulțumesc frumos!
Pentru orice detalii, imi puteți scrie mesaj in privat sau sa ma găsiți la nr de telefon 0799 744 988. 🙏Completează mai jos formularul de adopție pentru Loki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0799744988


Formular de adopție