Cautam un om bun sa il adopte pe Sasha!(stapana lui a murit.)

NumeSasha, Mascul
Localitate Bucuresti Pitesti Ramnicu Valcea Sibiu
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

El este Sasha, are 15 ani si acum 3 ani i-a murit stapana. Intre timp a fost abandonat de mai multe familii si este foarte speriat si trist. Este un motan deosebit, care odata ce se ataseaza de tine este extrem de dulce si de iubitor.
Eu l-am tinut o perioada, insa acum avem un bebelus mic, iar pisicul este speriat de plansete. Momentan sta intr-o parte de casa neincalzita, fara nimeni si este ascuns in majoritatea timpului. Nu va mai putea sta mult timp acolo si singura solutie este sa mearga la tara, unde stiu ca nu va reusi sa se descurce. A stat cu o pisica agresiva si este speriat de alte animale.
Asa ca ii cautam o casa iubitoare cu un om bland si bun, care a mai avut pisici si este dispus sa il iubeasca pe Sasha. Ideal ar fi sa nu mai aiba alte animale, sau sa fie foarte blande, iar in casa sa fie un mediu linistit si nezgomotos. Neaparat sa fie un om serios, sa nu il abandoneze
Sasha este foarte rezistent, curat, cuminte, nu se urca pe lucruri, nu strica nimic. Este inteligent, intelege f bine ce iti place si ce nu si respecta dorintele omului, ar face orice ca sa fie acceptat si placut. Ii place sa aiba un loc unde sa stea ascuns si sa iasa el atunci cand se simte in siguranta si atunci cand iese este iubaret si un companion excelent!
Ajutati-ne sa ii gasim cea mai potrivita casa!Completează mai jos formularul de adopție pentru Sasha sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723663496


Formular de adopție