Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Casa pentru Tzontzonica

NumeTzontzonica, Femela
Localitate Bucuresti Buftea Ploiesti Plopeni Popesti Leordeni
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Caut persoana iubitoare pentru adoptie pisicuta, Tzontzonica, varsta 6 luni, foarte jucausa si afectuoasa. Nasucul il are alb, parca l-ar fi bagat in faina :)
Are o problema la labutele din spate, in sensul ca se dezechilibreaza usor atunci cand merge. In schimb, cand alearga sau sare, nu are nimic. I-am facut radiografie si e totul in regula la coloana. Doctorul mi-a zis ca se va remedia cu timpul, pe masura ce va creste.
Acum sta impreuna cu fratiorul ei Tzontzonel, in spatele blocurilor si au inceput sa iasa in strada. Mi-e teama pentru siguranta ei si incerc sa gasesc pe cineva care sa-i dea o sansa si poate sa o tina in casa.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la 0740 851 578.Completează mai jos formularul de adopție pentru Tzontzonica sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0740851578


Formular de adopție