Bulina – pisica perfecta, F, nasc 20.05

NumeBulina, Femela
Localitate Bucuresti Buzau
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

Dear humans, vreau sa v-o mai arat o data pe BULINA. Mie inca nu-mi vine sa cred ca pisicuta asta ramane neadoptata si ca labutele ei vor merge curand prin zapada… Bulina este cea mai atasata si mai dulce pisica pe care ati vazut-o vreodata, ma jur! E pisica perfecta, delicata, pupacioasa, lipicioasa, adora sa doarma in poala. Daca vreodata v-ati dorit o pisica, genul ala de pisica care sa fie topita dupa omul ei, atunci ea este aceea! Va rog sa n-o lasati sa prinda iarna intr-o curte.
A fost crescuta cu biberonul de la cateva zile de viata si de aceea atasamnetul ei fata de oameni este infinit mai mare.
Este si foarte jucausa si sociabila cu alte animale, o puteti vedea in ultimele poze cu frate-su vitreg, Batman, si unchiul vitreg, Miţu.
In urma cu 3 saptamani am si sterilizat-o.
Chiar nu stiu cum s-o mai prezint ca sa atraga si ea atentia cuiva, poate nu pare in poze cea mai frumoasa pisica, dar e extraordinara, are o privire fantastica! Nu pot sa cred ca tocmai ea, dintre toti, ar putea ramane neadoptata.
Puteti rasfoi albumul, o sa regasiti poze cu ea inca de cand era mica. Sa nu aveti grija ca ar fi mare si ca nu s-ar adapta, garantez ca se va adapta imediat oriunde va gasi o casa cu caldura si oameni iubitori.
Mananca boabe, va face la litiera garantat (la varsta asta deja e in instinct), iar eu ofer tot suportul familiei care o va adopta, inclusiv pentru deparazitari si vaccinuri daca va fi cazul.

Asigur transportul pana la usa casei voastre, anuntul este valabil pt Bucuresti-Ilfov si Buzau si imprejurimi.

Mai multe detalii si poze gasiti pe fb in linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/Phlory/posts/2563031393763891

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe email sau prin mesaj pe facebook.

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Bulina


Formular de adopție