Birmaneză

NumeAlice, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Eu sunt Alice, o pisicuță birmaneză de 4 anișori și jumătate, sterilizată și vaccinată, care își caută părinți noi.
Am fost rebotezată de părinții mei imediat ce am ajuns la ei, pentru că numele meu vechi nu era deloc frumos, după cum au considerat ei, dar m-am obișnuit repede cu noul meu nume.
Am si carnețel de sănătate, dar în el este trecut numele meu vechi. Cine va fi interesat să îl afle le va da dreptate lui mami și tati, cred eu.
Din păcate pentru mine, ei nu s-au gândit că vor dori un bebe al lor atunci când m-au adoptat, iar acum ei sunt într-un mic impas din care pot ieși doar dacă mă adoptă cineva.
Acum să vă spun câte ceva despre mine: sunt foarte cuminte și iubitoare, uneori jucăușă, alteori atât de liniștită, încât uiți că sunt și eu în casă. Ador să-mi frec capul de mâna care mă mângâie. Nu-mi place să merg cu mașina pe distanțe lungi pentru că… nu știu, poate am rău de mașină. Și nu sunt prea sociabilă cu alte animale de companie, mai ales dacă latră. Pur și simplu mă înțeleg mai bine cu oamenii.

Cine mă va adopta va trebui totuși să ofere și o mică sumă de bani (200 lei), pentru că ei mi-au cumpărat cușcă de transport, castronel de apă și mâncare, litieră și tot ce mai am eu pe la ei prin casă.

Sper să gasesc pe cineva drăguț.


Completează mai jos formularul de adopție pentru Alice sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0766280484


Formular de adopție