Bijou

NumeBijou, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Solicit urgent sprijinul vostru, prin adoptie sau foster in Bucuresti sau imprejurimi.
Este fetita, are cam 5-6 ani si 2.5 kg….subponderala, ceea ce inseamna ca indicele de masa corporala este foarte scazut.
Posibil sa fi fost aruncata pe strada, asta dupa ce a fost separata de pui deoarece organismul ei denota o alaptare “oprita”de ceva vreme.
Incepand de astazi va petrece 5 zile in incinta unui cabinet veterinar, unde va urma tratament injectabil pentru a reusi sa o stabilizam, dar din pacate dupa aceasta perioada daca nu reusim sa.i gasim o casuta cat mai repede ma vad constransa sa o duc in locul in care am gasito, adica pe strada.
Nu am unde sa o tin si e nevoie urgent de adoptie sau macar un foster pana ii gasesc o familie.
Accept adoptia doar in conditiile in care voi putea pastra legatura cu viitorii parinti pe o perioada indelungata pentru a sti daca se va adapta noului mediu, dar si care ii va fi stilul de viata.
Ma angajez sa o microcipez si sa o sterilizez cand va fi necesar deoarece imi doresc, ca impreuna, sa ii oferim o viata decenta.
Daca cineva este interesat/a sa o adopte am rugamintea sa mi trimita un mesaj in privat despre locatia unde ar urma sa fie primita, date de contact si detalii despre experienta voastra cu privire la ingrijirea animalelor de companie. Momentan fetita se afla in Bucuresti

Adresa de email:
Telefon: 0760.782.171

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bijou sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0760.782.171


Formular de adopție