Belea, pisoiul care o să-ți dea viața peste cap. Adoptă-l!

NumeBelea, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Pe Belea îl avem în grijă la cabinetul City vet de când avea doar câteva zile de viață. Și ne-am dat seama foarte repede că e un puiuț precoce. Rar am mai văzut pisoi atât de inteligent. A învățat să mănânce singur precoce. A învățat să-și vâneze mingiuța de pluș și să se cațere precoce. Și a învățat să iubească precoce.

E un puiuț absolut îndrăgostit de oameni și alte pisici. Face toate giumbușlucurile din lume ca să-ți atragă atenția. Toarce non-stop. Se pune singur cu burtica în sus, la pupat, când vede că te apropii. Și imită absolut orice face altă pisică. Mai ales prostiile, trebuie s-o recunoaștem 😂.

Mogâldeața are acum 7 săptămâni și îți încape într-o palmă. Săptămâna viitoare, după ce face primul vaccin, poate pleca la căsuța lui. El de-abia așteaptă. Noi i-am promis că până atunci o să-i găsim o familie care să-l răsfețe pentru tot restul vieții lui.

Crezi că ai accepta tu provocarea asta? Atunci dă-ne un semn și hai să cunoști minunea asta mică!

București
📞0724 363 750 / 0753 478 712 (mesaj pe Whatsapp)Completează mai jos formularul de adopție pentru Belea sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724 363 750


Formular de adopție