baietel caut familie pe care sa o iubesc!

NumeAstept sa ne cunoastem pentru asta, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

Buna! Sunt un baietel frumos foc, foarte iubaret, cuminte, abia daca indraznesc sa miaun si imi place la nebuie sa ma joc cu mingiute. Am iesit si prin curte, sunt curios sa cunosc imprejurimile, dar asta poate cand ma fac mai mare pentru ca acum este foarte frig… Brrrrrrr!!! Oamenii care m’au gasit mai au un seaman de-al meu, o pisica foarte uricioasa, care nu stiu ce are cu mine… eu vreau doar sa ne cunoastem si sa ne jucam. In schimb ea maraie ca un catel cand ma vede si este foarte agresiva cu mine. Probabil crede ca vreau sa ii iau locul. Dar a inteles gresit… eu vreau doar sa imi gasesc familia mea, asa cum si ea si-a gasit-o pe a ei.
A!! A! A… si stiu sa fac si la litiera! din prima am folosit-o si oameni astia care ma tin acum sunt foarte incantati de treaba asta. Cica i-am scutit de un training serios. Daca vreti sa ne cunoastem, contactati-o pe Maria (0766 529 549) si poate vom forma o familie <3 Am mai zis ca sunt suuuuuuuper iubaret si docil? Si deparazitat pe deasupra!!

Adresa de email:
Telefon: 0766529549Completează mai jos formularul de adopție pentru Astept sa ne cunoastem pentru asta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0766529549


Formular de adopție