Baghy (Baghera) 2,5 luni pentru adoptie, deparazitat, vaccinat

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 aniAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

❗‼️❗Pentru adopție, București și împrejurimi (sau discutăm despre distanțe) – băiețel de 2 luni jumătate.
Am salvat 3 pisoi abandonați direct pe șosea, așa am simțit, că trebuie să fac ceva pentru ei, i-a aruncat în fața mea în pungă. O doamna s-a certat cu soferul, fara rezultat, acesta chiar a devenit agresiv, ca oricum nu sunt ai lui, ca stau de cateva zile in masina si ca miaune rau. Era luni dimineata, probabil statusera pe weekend in masina, nu stim, dar erau slabi, vai de ei, abia mieunau si speriati.
Hrăniți biberon, deparazitați, vaccinați, mers la medic veterinar cu ei; 2 fetițe date în adopție unor familii, acum căutăm familie pentru băiețel. Cel mai rău este că doamna care i-au găzduit nu mai are răbdare, nu mai vrea să-l țină. Se teme că rămâne cu el. Nu mai am unde să îl mai duc. Face si la litiera si afara, initial au stat in curtea blocului, ulterior am gasit sa platesc o doamna sa ii tina.
Este cuminte, ascultător, învățat numai la litieră, jucăuș, iubitor, stă în brațe și oriunde îl pui, parca intelege ca trebuie sa fie cuminte, asigurăm financiar rapelul vaccinului, la cerere putem asigura și sterilizarea la vârsta optimă.
Este negru cu 3 pete albe, una la gât că un medalion in formă de inimă, alta în dreptul lăbuțelor și a treia pe burtică.
Sociabil atat cu oameni, copii cat si cu alti pisoi, este în foster într-un apartament cu 4 pisoi ai gazdei, de diverse vârste, 15, 8, 4 și 2 ani, se joacă cu ei și caută apropierea de ei. In curtea blocului, timp de 2, 3 saptamani toti copiii ii mangaiau, ii hraneau, le-au facut casuta.
Cine îl adoptă, chiar face o alegere bună.
In caz ca nu se adapteaza, il luam inapoi.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Baghy (Baghera) 2,5 luni pentru adoptie, deparazitat, vaccinat" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724 726988


Formular de adopție