Au nevoie stringentă de căsuțe primitoare! Turtiță, Milky, Noruța – puiuți de 5 luni, Perla – 4 ani

NumeTurtiță, Milky, Nora, Perla,
Localitate Hunedoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 12 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 12 luni

**Pisicile se află în HUNEDOARA, dar putem aduce și în împrejurimi.**
Oferim 3 puiuți de pisică (2 fetițe, 1 motănel, aprox. 5 luni). Mama lor a fost luată de pe stradă cu câteva zile înainte de a naște (era prea târziu pentru a fi sterilizată), dar a fost sterilizată imediat după ce i-a înțărcat. Oferim spre adopție și pisica mamă, acum sterilizată, are aprox. 4 ani.

Pisicile locuiesc acum într-un spațiu foarte mic, un atelier de lucru, unde mai sunt și alte 4 pisici ale părinților mei. Inițial erau 9 pisici acolo, le-am mai găsit stăpân unora, dar spațiul e în continuare extrem de mic, chiar și pentru 7. Noi le-am lua cu drag acasă, dar nu putem deoarece avem un motan cu coronavirus felin (orice pisică nou venită s-ar infecta – pe cei de la atelier i-am testat și sunt negativi).
Ne-am dori să ajungă la niște părinți iubitori, care să le ofere îngrijirea pe care o merită (mâncare corespunzătoare, vizite la veterinar, sterilizare la momentul potrivit și multă-multă iubire). Pisicile se oferă pentru interior (nu la curte/cu acces afară).
Toți puiuții sunt educați la litieră, sunt obișnuiți cu omul și au fost alăptați până la înțărcare. Sunt plini de energie, jucăuși și comunicativi.
În poze:
„Turtiță” – fetița albă cu pătuță pe năsuc
„Noruța” – fetița negru cu alb
„Milky” – motănelul negru cu alb
„Perla” – pisica mareCompletează mai jos formularul de adopție pentru Turtiță, Milky, Nora, Perla sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721177202


Formular de adopție