Anunț imobiliar*

NumeNovy, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Baiat tânăr, extrem de karismatic, prezentabil și agreabil, doresc sa închiriez spațiu locativ pe o perioada de min 15 ani. Nu îmi permit sa achit chiria integral, dovada ca îmi caut 1-2 colegi* de apartament.
Sunt un pic timidut la început (pana ajung sa cunosc persoana de lângă mine) , extrem de respectuos și ordonat, nu îmi bag nasul unde nu-mi fierbe oala, lucrez de acasă, nu îmi place sa îmi petrec timpul în oraș (prefer sa meditez pe canapea sau la fereastra),iar hobby-urile mele sunt doar de interior și deloc zgomotoase.
Un pacifist convins, îmi doresc armonie și o buna înțelegere, iar dacă ar mai fi și cineva cu care as putea vorbi pe limba mea, ma declar maxim de mulțumit!
Mărturisesc ca nu ma descurc f bine cu utilizarea cardurilor sau a banilor pesin, motiv pt care voi achita în natura. Orisicum, indiferent cât v-ați strădui sa socotiți pt a vedea dacă este echitabil, concluzia va fi aceeași – veți ieși în câștig!!!
Totodata, îmi doresc ca spațiul sa se afle în București, exclus curte, balcon închis + este necesar sa discutam despre asigurarea plaselor (nu de alta, dar am auzit de la câțiva prieteni niște povesti absolut terifiante). Contractul va fi nelipsit.
Novy

Adresa de email:
Telefon: 0734433201



Completează mai jos formularul de adopție pentru Novy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție