Anunt imobiliar

NumeArin, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteBaiat tânăr, extrem de karismatic, prezentabil și agreabil, doresc sa închiriez spațiu locativ pe o perioada de min 15 ani. Nu îmi permit sa achit chiria integral, dovada ca îmi caut 1-2 colegi* de apartament.
Extrem de respectuos și ordonat, nu îmi bag nasul unde nu-mi fierbe oala, lucrez de acasă, nu îmi place sa îmi petrec timpul în oraș (prefer sa meditez pe canapea sau la fereastra),iar hobby-urile mele sunt doar de interior și deloc zgomotoase.
Un pacifist convins, îmi doresc armonie și o buna înțelegere, iar dacă ar mai fi și cineva cu care as putea vorbi pe limba mea, ma declar maxim de mulțumit!
Mărturisesc ca nu ma descurc f bine cu utilizarea cardurilor sau a banilor pesin, motiv pt care voi achita în natura. Orisicum, indiferent cât v-ați strădui sa socotiți pt a vedea dacă este echitabil, concluzia va fi aceeași – veți ieși în câștig!!!
Totodata, îmi doresc ca spațiul sa se afle în București, exclus curte, balcon închis + este necesar sa discutam despre asigurarea plaselor (nu de alta, dar am auzit de la câțiva prieteni niște povesti absolut terifiante).Completează mai jos formularul de adopție pentru Arin sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție