Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Anunt adopție București

NumeLorenzo (maro tigrat) si Giuliano (alb maro tigrat), Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Suntem 2 motanei, Lorenzo și Giuliano, în vârstă de aproximativ 5 săptămâni și ne cautăm o familie iubitoare care să ne ofere o viață frumoasă și căreia să-i oferim dragoste și veselie. Mămica noastră ne-a ascuns la motorul mașinii unde ne-a găsit mămica adoptivă, moment la care s-a hotărât să ne salveze de pe stradă.

Știm să folosim litiera, mâncăm bobițe si hrană umedă. Suntem foarte jucăuși, sociabili, iubitori și mâncăcioși. La 8 săptămâni o sa fim deparazitați si vaccinați.

Contact 0752.122706 – se dau cu contract de adopție și doar persoanelor care locuiesc la apartament în București și au plase la geamuri, începând cu data de 15 iunie

Adresa de email:
Telefon: 0752122706Completează mai jos formularul de adopție pentru Lorenzo (maro tigrat) si Giuliano (alb maro tigrat) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0752122706


Formular de adopție