acum 4 luni

Întrebări și răspunsuri »

Am 12 pisici si nu mai pot sa le tin ,Nu am cu ce sa la hranesc, as dori sa le duc la un adapost macar pe cele mici.

Cele mici au in jur de 7 luni. P ecele mari o sa incerc sale castrez .

4 raspunsuri

Cautati pe internet asociatii. Este foarte trist ca la noit in tara nu avem organizatii care sa se ocupe. Poate acum cu Politia Animalelor o sa fie altfel, dar cine stie. Eu nu cunosc decat Asociatia Nuca si Arca lui Noe. Dar Arca lui Noe e mai mult cu cainii. Cereti sprijin pentru sterilizat/ adapostit sau cu resurse (mancare, nisip) Chiar daca nu vi le iau, posibil sa va dea mancare si nisip/ sprijin pentru sterilizare. Mie imi e greu si cu aceasta ce o am pentru adoptie, dar dumneavoastra cu 12. Trebuie sa va ajute cineva de la o asociatie.

Buna! De unde sunteti? In Cluj? In Cluj exista mai multe asociatii. V-a ajutat cineva pana acum? Care mai este situatia? Acum acum nu pot ajuta cu sterilizari sau mancarica, deoarece, dupa 4 luni de zile, abia acum am gasit job si abia la inceputul lui februarie voi lua salariul intreg. Daca o sa mai fie nevoie, doresc sa ajut atunci. Daca doriti, imi puteti scrie pe email, sa imi spuneti cum mai sunteti. M-as bucura. Daca nu ati primit ajutor, cred ca pe viitor putem imbunatati situatia impreuna.
sau facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007988805052

De asemenea, aici in Cluj avem un grup pe facebook, unde s-ar putea sa gasim sprijin sa trimitem ceva mancarica catre dumneavoastra si nisip, daca nu sunteti din Cluj.

Am mai trimis un mesaj, dar nu il mai vad sa apara aici. Ma puteti contacta la:
sau facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007988805052

Abia din februarie as avea personal ceva posibilitati pentru sprijin cu sterilizari si necesitati. Dar poate reusim si mai devreme cu ajutorul altora. Daca inca aveti nevoie de ajutor, ma puteti contacta si voi vorbi si eu cu alti oameni sa facem cumva sa trimitem niste mancarica/ nisip.