Adoptie pisica si 4 pisoi

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luniAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Cel mai frumos sentiment atunci cand ajungi acasa este caldura pe care o primesti de la sufletelul blanos care te asteapta lipit de usa… Se spune ca animalele isi petrec viata, si-asa scurta pe care o au, asteptandu-ne pe noi sa ne intoarcem acasa. Dar cat de trist ar putea fi pentru ele sa nu aiba o casa si pe cine sa astepte?

4 pisoiasi si mama lor sunt pe cale sa nu mai aiba o casuta… Pisica-mama a fost adoptata chiar inainte de a avea puiuti, a fost primita intr-o curte, hranita si lasata sa-si creasca pisoii intr-un loc adapostit si calduros. Insa cainele familiei nu este tocmai incantat de faptul ca 4 pisicute nou-nascute i-au invadat curtea si le ameninta zilnic… Din acest motiv pisicutele vor fi nevoite sa isi gaseasca alta casa calduroasa, care sa le ajute sa treaca peste anotimpul rece si sa devina membri iubiti ai unei familii. 

Pisicutele se afla in localitate Valea Mare, Dambovita, insa beneficiaza de transport gratuit pana la noua casuta, pe care sunt nerabdatoare sa o exploreze.

M-as bucura sa-si gaseasca locul iar pentru noi, oamenii, m-as bucura sa ne oferim sansa de a fi iubiti neconditionat.

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Adoptie pisica si 4 pisoi" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0799858696


Formular de adopție